Reviews

Cursisten/Klanten aan het woord......


review Brechje Smets
review Angela van Zon
review Bryan Caro
review Marieke van Tilborg
review Sylwia Olejarczyk
review Karel
review Babs Schuurmans


Ik heb bij Heleen Reiki 1 en 2 gedaan. Over 3 maanden ga ik ook Reiki 3 doen. Het voelt bij Heleen zo fijn. Ze is nuchter, staat  met beide benen op de grond en ze brengt echt over waar ze voor staat. Ook de ruimte waar Heleen de curssussen geeft voelt fijn, warm en er hangt een heerlijke energie. Ook ga ik regelmatig naar de Reiki oefenavonden bij Heleen. Je oefent dan met het geven van een Reiki behandeling, maar je ontvangt ook een behandeling. Dit is echt een avond voor jezelf met fijne mensen en een goede begeleiding van Heleen. Twijfel je nog....gewoon doen!!!! Het brengt jezelf echt heel veel . 


Liefs, Ellen van de Veerdonk (google review) 


Hoi Heleen,


Zoals beloofd zou ik je nog mailen hoe het met mij gaat na jouw reiki behandeling. Het was een zeer bijzondere ervaring en onbeschrijfelijk wat het met je doet. Ik heb na jouw reiki behandeling geen last meer gehad van kaakklemmen met slapen. Daarnaast gaat het met mijn nek en schouders ook een stuk beter. Ik ben inmiddels even gestopt met fysio. 


Nogmaals bedankt voor de bijzondere ervaring!

N.


****


Ik heb bij Heleen de cursussen Reiki 1 en 2 gevolgd en van haar ook beide inwijdingen mogen ontvangen.

Zowel de cursusdagen als de inwijdingen zelf heb ik al zeer prettig en ongedwongen ervaren. De cursusdagen waren intensief, maar goed en helder van opzet met genoeg ruimte voor vragen, oefening en eigen inbreng. De “down-to-earth” benadering, de enthousiasmerende, positieve en laagdrempelige manier van lesgeven van Heleen en de kleine groep maakte deze dagen voor mij tot zeer bijzondere ervaringen.


Een lieve groet, Danielle


****


Ik heb de cursus reiki 1 mogen volgen bij Heleen. Zaterdagochtend reed ik erheen, wetende dat ik een hele mooie dag tegemoet zou gaan maar dat dit een dag zou worden die me niet alleen reiki zou geven maar zóveel meer als dit had ik niet durven denken. Ik kwam voor de reiki en ik ging weg met persoonlijke overwinningen en een gevoel van ‘yes i can!’


De combinatie van de mogelijkheden die reiki je biedt, mensen die je daar mag ontmoeten en vooral de persoon die Heleen is en haar kracht waarmee ze de sfeer neerzet. Dit maakt dat je daar zó jezelf kunt zijn en op deze manier kanalen open durft te zetten waar je zelf verbaasd van staat. Dit maakt dat het voor mij een dag was waar ik nog lang met een warm gevoel op terug zal kijken.


Een cursus Reiki bij Heleen is een dag waarbij je van te voren je schrap moet zetten bij de overvloed aan warmte en liefde die je mag ontvangen. Want laten we eerlijk wezen, mensen die elkaar op dit soort plekken ontmoeten geven maar al te graag, maar ontvangen is voor velen toch lastig 😉.

Dat is een plek waar je niet alleen leert maar vooral veel voelt en ervaart en een dag om nog lang op terug te kijken.

Én niet te vergeten, ik stapte de deur uit met op mijn eigen manier een bepaalde gevoel van Reiki in mijn handen. Vooral met nadruk op ‘mijn eigen manier’, want Reiki is zoveel meer, dat word je heel duidelijk na een dagje bij Heleen.

Heleen dank je wel voor deze prachtige ervaring, die jij me hebt kunnen geven door de mooie persoon die je bent en dat wilt delen met anderen.


Lieve groet,

Sabrina


****

Bij Heleen Reiki 1 en 2 gevolgd.

Het mooie was dat ik wist dat ik wel iets met mijn handen kon maar nooit geweten wat, totdat Heleen mij hier enigszins op wees.

Er is voor mij een wereld open gegaan met het volgen van de Reiki cursussen, ik ben in mijn kracht komen te staan en heb mijn roeping gevonden.


Het voelde als thuiskomen, weten waarom je hier op aarde bent.

En dat in combinatie met de goede, duidelijke maar vooral fijne uitleg van Heleen, heeft er toe geleid dat ik hier meer mee wil gaan doen. Ik ga ook de volgende cursus nog bij Heleen volgen en ben aan het kijken hoe ik dit in mijn leven kan implementeren.

Wat ik het mooiste vond aan de cursusdagen is dat het niet alleen ophoudt bij Reiki, Heleen biedt zoveel meer, als uitleg over de Chakra's en hoe je deze in balans kan brengen, uitleg over pendelen en hoe je emotion release kan toepassen en nog zoveel meer. "Alles" mag ter sprake komen en zij speelt hier op in.

Heleen deelt zoveel kennis en ervaring om iedereen weer een stukje verder te helpen.


Ik heb genoten van deze cursusdagen en raad het dan ook iedereen aan om dit bij haar te doen. Want je krijgt zoveel meer dan alleen Reiki ❤💫


liefs, Marloes


****


Ik heb inmiddels Reiki 1 en 2 mogen volgen bij Heleen. Tijdens deze 2 cursussen heb ik zowel de theorie zijde als de praktijk kant mogen ervaren. Er is een mooie balans tussen deze beiden.

De manier van lesgeven is interactief en geeft voldoende ruimte voor vragen, inbreng en ervaringen.

Dit alles gebeurt in een hele fijne en huiselijke omgeving waar ik me dan ook vanaf het eerste moment welkom, thuis en heel erg prettig voelde, wat dan ook zeker de cursus ten goede komt.


Heleen wijdt je niet alleen in in de Reiki, maar wijdt zich ook toe als je Reiki-master, waar je terecht kunt met je vragen.

Heleen, dank je wel voor deze ontzettend mooie ervaring, rijke kennis en inzichten die je mij heb gegeven 🍀

Tot bij cursus 3a 🕉


Liefs, Patty
****


De cursus Reiki 1 en Reiki 2 bij Heleen gevolgd en het als zeer positief ervaren. Heleen geeft je ruim voldoende het vertrouwen en de ruimte om te oefenen. Bijkomend voordeel om bij Heleen de cursus te volgen is, dat Heleen over heel veel meer kennis beschikt dan alleen maar Reiki en dat alles met liefdevolle begeleiding. Dank je wel lieve Heleen voor deze prachtige ervaring!


Ineke


****


Lieve Heleen,

Wat waren de reiki 1 en reiki 2 cursusdagen bijzondere dagen! Samen met een groepje heel verschillende, maar prachtige dames heb ik zoveel geleerd en is er zoveel los gemaakt. Al jaren roep ik ‘er zit iets creatiefs in mij dat er niet uit kan’ en met jouw hulp weet ik nu wat dat is en dat ik daar heel veel mooie dingen mee kan doen, voor anderen maar ook zeker voor mezelf! Een reiki cursus volgen bij jou is zoveel meer dan alleen dat... Een absolute aanrader voor iedereen die erover denkt om met reiki aan de slag te gaan!

Ik verheug me nu al op deel 3 😃

Liefs,

Annelies

****